Week 52

13 december 2018 0 Door Richard

Menu maandag 24 december

  • uiensoep of bouillon
  • goulash
  • doperwten en rijst
  • Griekse yoghurt met fruit
  • vleesvervanger: vegetarische goulash

dinsdag 25 december

  • heldere tomatensoep
  • rollade gevuld met wildgehakt
  • in spek gerolde sperziebonen, stoofpeer en aardappelsoesje
  •  fruitsalade

woensdag 26 december

  • kalkoen cocktail en stokbrood
  • zalm – en huzarensalade schotel
  • met gevulde eieren en gevulde tomaten
  • tiramisu

donderdag 27 december

  • tomatensoep of bouillon
  • blinde vink met jus
  • bloemkool en gekookte aardappelen
  • vla met fruit
  • vleesvervanger: vegetarische balletjes in satésaus

vrijdag 28 december

  • preisoep of bouillon
  • schnitzel met jus
  • spruitjes en gekookte aardappelen
  • dessert met  fruit
  • vleesvervanger: groente- kaasschijf

zaterdag 29 december

  • champignonsoep of bouillon
  • gegrilde vis met remouladesaus
  • snijbonen en aardappel carré
  • fruit yoghurt
  • visvervanger: vega stukjes met olijven en fetakaas

zondag 30 december

  • bieslook/ vermicellisoep of bouillon
  • stukje kipfilet in zachte kerrie saus en ananas
  • paprika gevuld met kool mix en aardappelpuree
  • dessert met fruit
  • vleesvervanger: omelet met groente

Dagelijks bieden wij u een vegetarisch alternatief aan in de plaats van vlees of vis.

Deze week bieden wij u cannelloni met courgette aan als alternatieve menukeuze.