Week 40

12 september 2018 0 Door Richard

Menu maandag 1 oktober

  • uiensoep of bouillon
  • procureurstuk in rode wijn jus
  • gestoofde prei  en aardappelsoesjes
  • Griekse yoghurt met fruit
  • vleesvervanger: vegetarische goulash

 

dinsdag 2 oktober

  • courgettesoep of bouillon
  • Amerikaans gehaktbrood met jus
  • stamppot rauwe andijvie
  • vanille vla met fruit
  • vleesvervanger: omelet met champignons

 

woensdag 3 oktober

  • bietensoep of bouillon
  • kip cordon bleu
  • bloemkool in kaassausje en gebakken aardappelen
  • vruchten kwark
  • vleesvervanger: groenteburger met romige paprikasaus

 

donderdag 4 oktober

  • tomatensoep of bouillon
  • rollade met jus
  • snijbonen en gekookte aardappelen
  • vla met fruit
  • vleesvervanger: vegetarische balletjes in satésaus

 

vrijdag 5 oktober

  • preisoep of bouillon
  • schnitzel met jus
  • worteltjes en aardappelpuree
  • dessert met  fruit
  • vleesvervanger: groente- kaasschijf

 

zaterdag 6 oktober

  • champignonsoep of bouillon
  • zeefruit ( garnalen, inktvis ringen en mosselen)
  • groenten mix en aardappel carré
  • aardbeien yoghurt
  • visvervanger: vega stukjes met olijven en fetakaas

 

zondag 7 oktober

  • bieslook/ vermicellisoep of bouillon
  • stukje kipfilet in zachte kerrie saus en ananas
  • paprika gevuld met kool mix en aardappelpuree
  • dessert met fruit
  • vleesvervanger: omelet met groente

 

Dagelijks bieden wij u een vegetarisch alternatief aan in de plaats van vlees of vis.

Deze week bieden wij u cannelloni met courgette aan als alternatieve menukeuze.