Week 20 (2019)

8 mei 2019 Uit Door Richard

Maandag 13 mei.

  • Tomatensoep of bouillon
  • Varkensrollade of vegetarische cordon bleu of gebakken garnalen.
  • Stoofperen en gebakken aardappelen
  • Toetje

Dinsdag 14 mei.

  • Champignonsoep of bouillon
  • Rauwe andijvie stamppot en slavink of vegetarische balletjes of gepocheerde kabeljauw.
  • toetje

woensdag 15 mei.

  • Italiaanse groentesoep of bouillon
  • Filetlapje of bietenburger of lekkerbek
  • Boontjes met spekjes en ui aardappeltaart
  • toetje

Donderdag 16 mei.

  • kervelsoep of bouillon
  • kipfilet met sausje of vegetarische bal met jus of gegrilde zalm
  • doperwten en worteltjes en aardappelschijfjes 
  • toetje

vrijdag 17 mei.

  • Uiensoep of bouillon 
  • Gehaktbal of kibbeling of omeletje
  • peultjes en aardappelpuree
  • toetje

zaterdag 18 mei.

  • preisoep of bouillon
  • slavink of scholfilet of vegetarische kipstukjes in mosterdjus
  • spinazie a la crème en gekookte aardappelen
  • toetje

zondag 19 mei.

  • ossenstaartsoep of bouillon 
  • gegrilde filetlapje of vegetarische schnitzel of vegetarische balletjes met jus
  • aubergine, courgette mix en aardappelpuree
  • toetje

Wekelijks bieden wij u 2 internationale gerechten aan, deze week:                    

Falafel met kip           of          rundvlees in teriyakisaus met Japanse rijst.