Week 11 (2019)

10 maart 2019 0 Door Richard

Maandag 11 maart.

  • Champignonsoep of bouillon Monicacocktail.
  • Hachee of vegetarische cordon bleu of gebakken garnalen.
  • Rode kool en gekookte aardappelen
  • toetje

Dinsdag 12 maart.

  • Erwtensoep of bouillon of  rolletje Ardenne ham.
  • Bieten stamppot met procureurlapje of vegetarische balletjes of gepocheerde kabeljauw.
  • toetje

woensdag 13 maart.

  • preisoep  of bouillon of Krabcocktail
  • kippendij in kerrie saus of bietenburger of lekkerbek met  snijbonen met spekjes en aardappeltaart
  • toetje

donderdag 14 maart.

  • vermicellisoep  of bouillon of zalmsalade
  • gehaktstaaf of vegetarische bal met jus of gegrilde zalm spruitjes en gekookte aardappelen
  • toetje

vrijdag 15 maart.

  • gebonden kippensoep of bouillon of kipkerriesalade
  • kalkoenrollade of kibbeling of omeletje
  • wok groente en aardappelschijfjes
  • toetje

zaterdag 16 maart.

  • groentesoep of bouillon of eiersalade
  • kalfsragout of scholfilet of vegetarische kipstukjes in mosterdjus
  • Broccoli a la crème en gekookte aardappelen
  • toetje

zondag 17 maart.

  • Heldere tomatensoep of bouillon of pastasalade
  • gegrild filetlapje of vegetarische schnitzel of vegetarische balletjes met jus, doperwten en aardappelpuree
  • toetje

Wekelijks bieden wij u 2 internationale gerechten aan, deze week:                    

Indische kip met bami           of         Penne in groene kruidensaus.