Week 10 (2019)

2 maart 2019 0 Door Richard

Maandag 4 maart.

  • Groene kruiden soep of bouillon of salade van kalkoen en vruchten.
  • Hongaarse goulash of vegetarische goulash of gefrituurde inktvis.
  • Gemengde groenten en aardappel soesjes
  • Toetje

Dinsdag 5 maart.

  • Linzensoep of bouillon of Ardenner paté.
  • Stamppot zuurkool met rozijnen en paprika, 
  • rookworst of vegetarische worst of koolvis in witte wijnsaus.
  • toetje

woensdag 6 maart.

  • Uiensoep  of bouillon of Krabcocktail
  • Gegrilde kippenpoot of bietenburger of lekkerbek 
  • Bonenmix in tijmsaus en luchtige aardappeltaart
  • Toetje

donderdag 7 maart.

  • Vermicellisoep  of bouillon of zalmsalade
  • gehaktwitlofschotel  of vegetarische bal met jus
  • gekookte aardappelen.
  • toetje

vrijdag 8 maart.

  • Kipkerriesoep of bouillon of kipkerriesalade
  • kibbeling of omeletje
  • pastinaak en aardappelpuree
  • toetje

zaterdag 9 maart.

  • Provençaalse groentesoep of bouillon of eiersalade
  • Rundvleesragout of champignonragout
  • Bloemkool a la crème en gekookte aardappelen
  • toetje

zondag 10 maart.

  • Gebonden rundvleessoep met bieslook of bouillon of pastasalade
  • Procureurrollade of vegetarische schnitzel of vegetarische balletjes met jus
  • Spinazie a la crème en aardappelbolletjes 
  • Toetje

Wekelijks bieden wij u 2 internationale gerechten aan, deze week:

Roti met kip en ei   of  rundvlees in teriyakisaus en mihoen