Maaltijd Express

De Maaltijd Express bereidt gezonde, betaalbare dagverse maaltijden voor senioren, gezinnen, studenten en zorginstellingen. De maaltijden wisselen wekelijks en er zijn speciale pakketprijzen zoals de Gezinsbox.

Maaltijden en bezorging

Wij kopen regelmatig rechtstreeks bij de boer in, wat zowel de versheid als de prijs ten goede komt. De prijs van een maaltijd is vanaf € 7,45 en een Gezinsbox start al bij € 9,25. Men kan de maaltijd laten bezorgen of zelf afhalen. Ooievaarspashouders 65+ krijgen € 2,20 korting.

Een maaltijd bestaat uit groenten, vlees/vis en een rijst of aardappelgerecht.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de persoonlijke voorkeur, en is er een alternatief mogelijk. Naast de voorkeur voor vis, vlees of vegetarisch houden wij bijvoorbeeld ook het gebruik van zout bij in ons klantendossier.

Salades en/of soepen naar keuze zijn op bestelling ook leverbaar.

Men kan op (uiterlijk) de vrijdag voorafgaand aan de nieuwe week de bestelling doorgeven. Zie hier meer over onze dagverse maaltijden.

Voor (zorg)instellingen

Voor (zorg)instellingen leveren wij koude maaltijden in oven- en magnetronbestendige verpakkingen. Tevens is ‘meal on wheels’ mogelijk; mobiele bakken die de maaltijd conform de HACCP regels boven 80 graden warm houden. We informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot de staffelprijzen, het samenstellen van de maaltijden alsmede het uitserveren en aanleveren.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Onze koks zijn erkende leermeesters en opleiders voor mensen uit bijvoorbeeld een vluchtelingentraject of Blijf-van-mijn-lijfhuis, die integreren of terug willen keren op de arbeidsmarkt. Ze combineren het werk met een E-learning opleiding, waardoor ze gedurende vier dagen per week zes uur in de keuken staan en twee uur bezig zijn met hun theoretische opleiding via de computer. De theoretische begeleiding van deze mensen valt onder de verantwoording van stichting “In en Re-In” in samenwerking met ROC Mondriaan.

Bijeenkomsten senioren

Naast maaltijdbezorging en catering organiseren wij bijeenkomsten voor 60+ers, zoals de ‘Culinaire rondreis door Nederland’ – een maandelijks driegangen diner met streekgerechten als Zeeuwse mosselen, Veluwse wildgerechten en Twentse stamppotten – en De Haagse Vitaliteitsdagen – ochtenden gevuld met (aangepaste) sportactiviteiten verzorgt door studenten van ROC (opleiding Livestyle) en HALO (opleiding Sportmanagement) met aansluitend een gezonde lunch van De Maaltijd Express.

De bijeenkomsten vinden plaats bij het Buurthuis van de Toekomst ‘DeSavorninLohman’ en de sportvelden van H.S.V. DUNO.

Zie onze kalender voor de data van de Culinaire rondreis door Nederland.