De Haagse Vitaliteitsdagen

De Haagse Vitaliteitsdagen

Op donderdag 1 november van 9.00 tot 15.00 uur organiseert  “De Haagse Vitaliteitsdagen” een open dag, waar men kennis kan maken met sporten en bewegen op persoonlijk aangepast niveau.

Op deze dag kan men gratis kennis maken met activiteiten van de Haagse Vitaliteitsdagen en na afloop kan men gebruik maken van een gezonde lunch tegen een vergoeding van €2,50.

De doelgroep is 60+, maar iedereen is welkom.

Deze open dag wordt georganiseerd op het sportcomplex van HSV DUNO, Monseigneur Nolenslaan 9, Den Haag.

De open dag begint om 09:00 uur met een kopje koffie en een traktatie en vanaf 09:30 uur worden er verschillende activiteiten gedaan onder begeleiding van professionele trainers. De dag wordt afgesloten met een kopje thee en een traktatie.

Men kan zich voor deze dag aanmelden via bestel@demaaltijdexpress.nl of bellen met 070-8883943 kan ook. Zie verder www.denhaagvitaal.nl

Samen sportief bewegen én genieten.

pastedGraphic.png

 

Alle bewoners uit Den Haag van rond de 60 jaar en ouder zijn van harte welkom op De Haagse Vitaliteitsdagen. Deze sportieve, gezellige dagen vinden wekelijks plaats op de donderdag.

De activiteiten zijn geschikt voor iedereen, zelfs als u nog nooit heeft gesport!

Zo zijn er (aangepaste) sportactiviteiten als jeu de boules, midgetgolf en diverse balsporten en bij regen bijvoorbeeld sjoelen, darten en kegelen.

Stap rustig in

De dag begint met een inloop van 9-11 uur. U kunt dus zelf bepalen hoe laat – en met welke sport activiteit – u start. Alle deelnemers krijgen professionele begeleiding bij de activiteiten.

Lekker gezond

Bewegen draagt bij aan een gezonde levensstijl, ook voeding speelt daarbij een rol. Na het bewegen kunt u dan ook gezellig aanschuiven, want De Maaltijd Express verzorgt een heerlijke, gezonde lunch.

pastedGraphic_1.pngpastedGraphic_2.pngpastedGraphic_3.png

Wanneer

Elke donderdag, inloop van 9-11 uur

Kosten

€ 6,50 per persoon per week

€ 55,00 voor een 10-rittenkaart

Ooievaarspashouders (65+): € 20,00 voor een 10-rittenkaart of met de hofpas 10% korting

(eventueel in overleg te betalen in 2 termijnen).

Eenmalige kennismakingssessie is mogelijk voor € 2,50. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij aanschaf van een 10-strippenkaart.

Aanmelden

Wilt u één of meerdere donderdagen meedoen?

Geef u dan op:

Per email: bestel@demaaltijdexpress.nl

Per post: De Haagse Vitaliteitsdagen, Monseigneur Nolenslaan 9, 2555 XX Den Haag

 

Volg ons ook op Facebook of schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Klik op de flyer om deze te vergroten.