Culinaire rondreis

Stichting Den haag Vitaal organiseert in 2019 weer de Culinaire rondreis door Nederland.

Traditionele Hollandse gerechten.

  • 19 april een Limburgse asperge avond.
  • 23 juni Haringparty en andere verse Noordzeevis uit Scheveningen.
  • 23 augustus De Zeeuwse kust met o.a. mosselen.
  •   4 oktober stampotten avond met verschillende soorten stampot.
  • 22 december een kerstbrunch.

Exclusieve top diners gemaakt door top koks en stagiaires van diverse scholen.

De gezellige huiskamer wordt dan omgetoverd tot een mooi restaurant dit om eenzame senioren die financieel niet de mogelijkheden hebben om naar een restaurant te gaan.  Ook bij dit evenement staat de sociale cohesie en het oud met jong verbinden centraal.

Doelgroep de senioren uit de gouden senioren driehoek (loos-zeg-es) maar iedere Hagenees is bij ons welkom. In 2016-2017 en 2018 hadden we bij deze diners gemiddeld 80 deelnemers omdat we nu ook buiten Loosduinen in de 2 andere deelgemeenten reclame gaan maken hopen we nu 120 deelnemers gemiddeld per diner te kunnen ontvangen.

Prijzen € 12,50 ooievaarspashouders (65+) € 8,50.

Samenwerking partners zijn HSV Duno, BBD, De Maaltijd Express en diverse scholen.

pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.pngpastedGraphic_2.png